شبههای درباره حضرت علی و پاسخ آن
«سلام.
به نظر من اولا که باید ایشون صحت گفته هاشو ثابت کنه. کی و در کدوم کتاب و حدیث اومده که حضرت علی شیر می برده؟
گفته شده مقداری نان و خرما برای فقرا و مستمندان میبرده است.
بعد ایشون فکر کرده اون زمان مثل الان بوده که حتما داخل پلاستیکی، سفره ای چیزی باید میذاشتند. نه خیلی ساده تر از اینها بود. ما در دوران بچگی خودمون در محل کسی را می شناختیم که خیلی شبها یک یا نصف تا نون برای مستمندان می برد و داخل کلیدون درشون میگذاشت.
منظور از نماز هم این نبوده که همش مشغول نماز بوده. بلکه همون شعر باباطاهره که از قرآن استفاده کرد و گفت:
خوشا آنانکه الله یارشان بی بحمد و قل هو الله کارشان بی
خوشا آنانکه دایم در نمازند بهشت جاودان بازارشان بی
منظور دائم الذکر بودنشونه.
اما مساله سوم کجا و در چه منبع آمده است که در حکومت علی مستمندی وجود نداشته. بله حکومت ایشون عادلانه بوده ولی این دلیل نمیشه که همه کارگزاران دقیقا مثل خود ایشون بودند. و از طرفی برای اینکه بشه یک جامعه با رفاه ایجاد کرد، زمان چندین ساله لازم است، که حاکم و حاکمیت بدون دغدغه به تدبیر امور بپردازند، نه دوران ۴ سال و نه ماهی که جامعه متلاطم هر روز آبستن حادثه ای است. در همین مدت سه جنگ بر ایشان تحمیل شده که فقط جنگ صفین ۱۸ ماه حکومت را به خود مشغول داشت.
چهارم اینکه این بنده خدا که ذهنشون به راحتی شبهه ایجاد می کنه باید یادشون باشه که در مرفه ترین جوامع هم بچه یتیم وجود دارند. خانم های بی سرپرست هستند. افراد معلول و از کار افتاده هستند که همه اینها نیازمند کمک می باشند.
و در آخر باید گفت کسی که این شبهات را تولید می کند اگر کمی سواد داشت دقت می کرد که فرضا آخوندها دروغ می گویند جرج جرداق مسیحی که انگیزه ای برای دروغ گفتن ندارد که 5 جلد کتاب درباره علی با عنوان " الامام علی صوت العدالة الانسانیه" بنویسد. یا دانشمندان دیگر مسیحی همچون جبران خلیل جبران، مخائیل نعیمه و ....
گیرم آخوندهای شیعه به علت شدت علاقه درباره علی دروغ بگویند، ابن ابی الحدید سنی معتزلی چه داعیه ای دارد در ۲۷ جلد شرح نهج البلاغه آنگونه علی را می ستاید.
همین چند روز پیش بود که در خبرها دیدیم و خواندیم که آقای «قیس سعید» رئیسجمهور جدید تونس، شخصاً موادغذائی بستهبندی شده در کارتنها را بر دوش کشید و میان نیازمندان کشورش توزیع کرد. اطرافیان خواستند مانع شوند و او را از این کار منع کنند ولی او علاوه بر اینکه به اصرار آنها اعتنا نکرد، نکته مهمی خطاب به آنان گفت که برای عموم مردم در کشورهای مختلف بسیار پرجاذبه است و تحسین همگان را برانگیخت و به سرعت به رسانههای دیداری، شنیداری، مکتوب و فضای مجازی راه یافت. او با استناد به سیره و فرمایشات امیرالمؤمنین حضرت علی علیهالسلام گفت: «حضرت در یکی از شبها که در شهر برای اطلاع از حال مردم به گشتزنی مشغول بود صدای زنی را شنید که با خدا درددل میکرد و میگفت «بر تمام شئون زندگی ما حاکم شده ولی ما را رها کرده است.» حضرت با شنیدن این سخن، به خزانه بیتالمال مراجعه کرد و مقداری گندم برداشت و به راه افتاد تا برای آن زن ببرد. شخصی که همراه حضرت بود در صدد برآمد آن گندم را بر دوش خود بگذارد و با علی علیهالسلام به مکان آن زن ببرد ولی حضرت اجازه ندادند و گندم را بر دوش خود گذاشتند و به راه افتادند و به شخص همراه خود گفتند: آیا در روز قیامت هم به جای من بار مسئولیت مرا بر دوش خواهی کشید؟» رئیسجمهور تونس سپس کارتنها را با دست خود میان نیازمندان توزیع کرد.
در آخر باید گفت که همان گونه که شهید مطهری در کتاب حماسه حسینی می نویسد گرچه در این مدت طولانی اغراق درباره بزرگان زیاد شده است ولی حضرت علی (ع) کسی است که با داشتن دشمنان بسیار مقتدر در طول تاریخ اگر میشد حتما فضایلش پوشیده می ماند و نیاز نبود کسی مثل گوینده سخنان بالا امروز خواسته باشد نور او را با پُف دهان خاموش کند.
علی کسی است که در طول تاریخ دشمنانش به فضل او شهادت داده اند.
این دوست و بقیه را به کسب معرفت بی طرفانه نسبت به علی و فرزندانش دعوت می کنیم».
با سلام
و از طرفی برای اینکه بشه یک جامعه با رفاه ایجاد کرد، زمان چندین ساله لازم است، که حاکم و حاکمیت بدون دغدغه به تدبیر امور بپردازند، نه دوران ۴ سال و نه ماهی که جامعه متلاطم هر روز آبستن حادثه ای است. در همین مدت سه جنگ بر ایشان تحمیل شده که فقط جنگ صفین ۱۸ سال حکومت را به خود مشغول داشت.
به نظر میرسد 18سال اشتباه تایپی است اصلاح بفرمایید با تشکر